Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Σοσιαληστές



Να χαρώ εγώ σοσιαλισμό!

Δεν ξανάγινε τέτοια επιδρομή στις τσέπες και στα δικαιώματα του λαού από άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα. Απο το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα.

Τυχαίο; Δε νομίζω! 

Ακούστε ακούστε: ο Τζέφρυ αναλαμβάνοντας την εξουσία δήλωσε πιο σοσιαλιστής απο ποτέ!

Έλεος. Ακόμα και ο υποφαινόμενος που δε δηλώνει αριστερός ντρέπομαι για την κατάντια ενός κινήματος που έδωσε περισσότερα στον λαό (ψίχουλα αλλά περισσότερα) και κυρίως έφερε αυτήν την ισορροπία σε ένα καθαρά δεξιόστροφο πολιτικό σύστημα.

Φευ! Τα κάνανε μαντάρα στην οκταετία του Αντρέα τριπλασιάζοντας το έλλειμμα, κατακλέψανε την οκταετία Σημίτη και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να γίνει επιτέλους η Ελλάδα πραγματικά ανεπτυγμένο κράτος. Ήρθε και ο Μπούλης να κατασκορπίσει τον κρατικό πλούτο και έδεσε το γλυκό. Αλλά σοσιαλιστές - κατ' όνομα- να μειώνουν μισθούς σε ηλικίες μέχρι 25 ετών, να διευκολύνουν απολύσεις, να καταληστεύουν τις τσέπες των φορολογούμενων χωρίς να δίνουν πνοή ανάπτυξης, να συρρικνώνουν ένα κατά τα άλλα φτωχό κοινωνικό κράτος δεν ξανάδε η γη!



Από Σοσιαλιστές!

Σοσιαληστές! Πριν και μετά τη Νέα Τσέπη... Με τη βοήθεια της Μόργκαν Στάνλει, της Γκόλντμαν Σαχς και των λοιπών οίκων-μπουρδέλων. Χέρι χέρι με την Ευρώπη τους.

Ειλικρινά, έχουμε τις κυβερνήσεις που μας αξίζουν.

Γι'αυτό σκάσε ελληνάκο...

2 σχόλια:

tiktos είπε...

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ= η εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ= ακριβώς το αντίθετο

Μύριος είπε...

Ένα και το αυτό αδερφέ. Και που είμαστε ακόμα... σε λίγο θα μας πάρουν κυριολεκτικά και τα σώβρακα.


'Ερχόμαστε απο μια σκοτεινή άβυσσο. Καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο. Το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η επιστροφή. Ταυτόχρονα το ξεκίνημα κι ο γυρισμός. Κάθε στιγμή πεθαίνουμε. Γι αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της ζωής είναι ο θάνατος. Μα κι ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η προσπάθεια να δημιουργήσουμε, να συνθέσουμε, να κάμουμε την ύλη ζωή. Κάθε στιγμή γεννιούμαστε. Γι΄ αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της εφήμερης ζωής είναι η αθανασία.'