Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ο Τζαμπατζής Κύριος Υπουργός



Δεν αμφιβάλλω οτι πολλοί σε τούτη τη γωνιά του πλανήτη ανδρώθηκαν και μεγαλοπιάστηκαν στο τζάμπα. Υπο αυτή την έννοια σωστά ο Ρέππας μίλησε για τζαμπατζήδες. Όντως, το τζάμπα είναι αντικοινωνική συμπεριφορά όταν έχει να κάνει με κλοπή δημοσίου χρήματος.

Αλλά κύριε Ρέππα, το συνάφι σου είναι το πιο τζάμπα κομμάτι της Ελληνικής Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας. Δεν έχεις δικαίωμα ούτε εσύ, ούτε το παρεάκι σας απο τη μία να καταδικάζετε το τζάμπα και απο την άλλη να το συντηρείτε κατά το δοκούν: στην άρχουσα εξουσιαστική τάξη των βουλευτών, υπουργών, γενικών γραμματέων, προέδρων οργανισμών.

Τζάμπα έχετε αυτοκίνητο πολυτελείας, τζάμπα βενζίνη ρέει στα ντεπόζιτά του και τζάμπα σας οδηγούν όπου στο διάολο θέλετε να πάτε.

Τζάμπα έχετε γραφεία, τζάμπα γραμματείς και φαρισαίους, τζάμπα εξοπλισμό γραφείων.

Τζάμπα μετακινείστε με τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα, τζάμπα διαμένετε σε φοβερά τετράστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία ανα τον κόσμο.

Τζάμπα τρώτε και πίνετε υπο την αιγίδα κάποιας συνάντησης, κάποιας ημερίδας.

Τζάμπα κάνετε εξεταστικές για να πάρτε τζάμπα φράγκα για να το παίξετε τζάμπα μπάγκες με τα μαχαίρια στο κόκκαλο και άλλα φοβερά.

ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ κύριε οδοντίατρε (άλλος ένας γιατρός υπουργός).

ΌΛΑ ΤΖΑΜΠΑ. 

Θρασύτητα μεγάλη τα περί τζαμπατζήδων. Όταν θα κάνετε πραγματικές περικοπές στην λειτουργία της Βουλής της Κάστας τότε ο λαός θα πληρώσει και το διόδιο και το εισιτήριο.

Μέχρι τότε η οργή είναι δική μας και όχι δική σας.  

ΤΟΥΜΠΕΚΙ λοιπόν γιατί θα σας πάρει ο διάολος. Η Αίγυπτος μπορεί να είναι και πιο κοντά απ'ότι νομίζετε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:


'Ερχόμαστε απο μια σκοτεινή άβυσσο. Καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο. Το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η επιστροφή. Ταυτόχρονα το ξεκίνημα κι ο γυρισμός. Κάθε στιγμή πεθαίνουμε. Γι αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της ζωής είναι ο θάνατος. Μα κι ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η προσπάθεια να δημιουργήσουμε, να συνθέσουμε, να κάμουμε την ύλη ζωή. Κάθε στιγμή γεννιούμαστε. Γι΄ αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της εφήμερης ζωής είναι η αθανασία.'