Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ο Αρχιμπούρδας



Βάλτε ένα ουζάκι, μια λακέρδα και ένα μοσχοχτάποδο και απολαύστε:

- Λεφτά υπάρχουν

- Είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία

- Μερικές φορές θέλω κι εγώ ο ίδιος να κατέβω να διαδηλώσω

- Αι στο καλό με αυτούς που έχουμε απο πάνω

Όλα τούτα δεν το είπε κάποια λαϊκάτζα, τα είπε η Πρωθυπουργάρα μας ΓΑΠ.

Ναι, ο ίδιος που μας έβαλε στο Μνημόνιο 1 και ετοιμάζεται να μας βάλει και στο Μνημόνιο 2. Ο ίδιος που περιέκοψε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές, παροχές υγείας και παιδείας, ο ίδιος που δεν έχει αφήσει ακόμα αφορολόγητο τον αέρα (το νεράκι και το φαγάκι τα φορολογεί λες και είναι πλατίνα).

Ρε είσαι καλά; Σε σένα αναφέρομαι ΓΑΠ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ με το περιβάλλον σου-όχι τον Παμπούκη ρε μάπα- τον ήλιο, τη γη τον κόσμο;

Έχεις ιδέα τις μπούρδες έχεις πει και τι εγκλήματα έχεις διαπράξει;

Δεν είσαι καλά, ζεις σε ένα όνειρο και αμπελοφιλοσοφείς ώωωωωρες ολόκληρες κάθε μέρα με τα ακούνητα πασοκοστρατιωτάκια για να μας πεις τόσες βλακείες.

ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ πριν να είναι αργά. Σύντομα θα βρεθείς στα δικαστήρια απολογούμενος για τα πεπραγμένα σου. Για τις λεκτικές βλακείες σου δε χρειάζεται να πω κάτι,  ήδη σε έχουν γραμμένο στα κατάστιχα της απέραντης ηλιθιότητας πολιτικού λόγου εις τον αιώνα τον άπαντα.

ΥΓ. Ξύπνα! ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:


'Ερχόμαστε απο μια σκοτεινή άβυσσο. Καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο. Το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η επιστροφή. Ταυτόχρονα το ξεκίνημα κι ο γυρισμός. Κάθε στιγμή πεθαίνουμε. Γι αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της ζωής είναι ο θάνατος. Μα κι ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η προσπάθεια να δημιουργήσουμε, να συνθέσουμε, να κάμουμε την ύλη ζωή. Κάθε στιγμή γεννιούμαστε. Γι΄ αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της εφήμερης ζωής είναι η αθανασία.'