Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ζήσε το μύθο θου




Πολλά θήτα.

Πολλά θα.

Όπως πάντα, διαχρονικά, όλοι οι κυβερνώντες έταζαν στο λαό καλύτερες μέρες αφού πρώτα θα έπρεπε να πληρώσουν τα σπασμένα των προηγούμενων που ήταν φυσικά οι ίδιοι...

Ο Πρωθυπουργός τόνισε τα παραπάνω, οτι χρειάζονται θυσίες, στο συνέδριο της ΓΣΕΕ και του προέδρου της με εισοδήματα άνω των 100.000 ευρώ τον χρόνο. Αυτόν που κάθε χρόνο κάθεται στο τραπέζι με την ιντελετζένσια των μέσω παραγωγής για να συναποφασίσουν αυξήσεις των 2 ευρώ στον βασικό μισθό των 680 ευρώ.

Ωραία ομιλία... Μίλησε για την αδικία εις βάρος των μισθωτών. Οτι πλέον θα πληρώνουν κα οι άλλοι, οι κακοί που δε δηλώνουν εισοδήματα. Κατά τα προηγούμενα βέβαια 'πέρασε' μειώσεις επιδομάτων και μισθών στο δημόσιο, αύξησε 50% την τιμή της βενζίνης, τους φόρους στα τσιγάρα και τα ποτά, τον ΦΠΑ... Και έπεται συνέχεια. Ήδη οι εργοδότες, με την απειλή της απόλυσης, κόβουν δώρα σε συνάφεια με το προηγούμενο του δημοσίου. 

Πάει ο 14ος, σε λίγο και ο 13ος για τους ιδιωτικούς υπάλληλους. Μειώνουν τα εισοδήματα με κάθε τρόπο για να μαζέψουν τα ασυμάζευτα που οι ίδιοι δημιούργησαν. Ο κόσμος κινείται όλο και με λιγότερα και τα αστέρια του ΥΠΟ που προεκλογικά μιλούσαν για καταστροφική πολιτική μείωσης μισθών τώρα κάνουν κωλοτούμπες στο πτώμα των εργαζομένων.

Ζούμε το μύθο του κάθε μαλάκα εδώ και τόσα χρόνια. 

Ξύπνησαν ο Σημίτης, ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου με κάβλες για τη χώρα, με πηχτή μαλακία στο μάτι λες και η διακυβέρνηση είναι Στρατένγκο.

Μπράβο Μύθο Θου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:


'Ερχόμαστε απο μια σκοτεινή άβυσσο. Καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο. Το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η επιστροφή. Ταυτόχρονα το ξεκίνημα κι ο γυρισμός. Κάθε στιγμή πεθαίνουμε. Γι αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της ζωής είναι ο θάνατος. Μα κι ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η προσπάθεια να δημιουργήσουμε, να συνθέσουμε, να κάμουμε την ύλη ζωή. Κάθε στιγμή γεννιούμαστε. Γι΄ αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της εφήμερης ζωής είναι η αθανασία.'