Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Μάρτης Γδάρτης



Όχι πως ο Φλεβάρης  ή ο Γενάρης ήταν καλύτεροι αλλά για να δικαιολογήσουμε και τη σοφία του λαού, ο Μάρτης είναι γδάρτης. Σήμερα ανακοινώθηκαν τα νέα νέα νέα νέα νέα μέτρα. Είναι συνέχεια των νέων νέων νέων νέων μέτρων των κυβερνήσεων Καραμανλή τζούνιορ, Σημίτη, Παπανδρέου ντάντυ, Μητσοτάκη, ξαναΠαπανδρέου ντάντυ, Ράλλη, Καραμανλή ορίτζιναλ και πάει λέγοντας.

Αδέλφια, μας τα έχουν κάνει τσουρέκια και θέλουν να μας τα κόψουν κιόλας. Πάντα φταίνε οι προηγούμενοι κυβερνώντες και πάντα την πληρώνουν οι μισθωτοί. Οι βίλες και τα κότερα τίποτα. Η άρχουσα τάξη και τα νεόπλουτα λαμόγια τίποτα. Και ασφαλώς η πατέντα πάντα θα έχει να κάνει με έμμεσους φόρους. Τσιγάρα, ποτά, καύσιμα, ΦΠΑ και κάθε λογής όσημα: σκατόσημα, αναπνεόσημα κλπ. 

Έκοψε ο Γιωργάκης τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων.

Έκοψε ο Γιωργακης τον 14ο μισθό των δημοσίων υπαλλήλων.

Τα αρχίδια των κερδοσκόπων του δημοσίου τα πιπιλάει. Και αυτός και όλοι οι προηγούμενοι. Τα ιδρύματα των αρχιερέων της κατάστασης αυτής τα παίρνουν κανονικά ασφαλώς. Το ίδρυμα του παππού του Γιωργάκη, μάλιστα, εδώ και κάμποσο καιρό εκμεταλλεύεται ένα ολόκληρο Ξενία παραχωρηθέν απο το κράτος! Η Εκκλησία, ο μεγαλύτερος κάτοχος γης στην Ελλάδα συνεχίζει να πληρώνει ψίχουλα ενώ συγχρόνως το κράτος τη χρηματοδοτεί και με χρήματα αλλόθρησκων! Οι τράπεζες με τεράστια κέρδη παρά την κρίση έχουν κλείσει τις κάνουλες της χρηματοδότησης των επιχειρήσεων.

Με 680 βασικό μισθό ο καφές έχει 4 ευρώ, το ενοίκιο γκαρσονιέρας 300 ευρώ, το γάλα ενός λίτρου 1,20 ευρώ, η βενζίνη θα φτάσει τα 1,45 ευρώ... Παιδεία δεν έχουμε, Υγεία δεν έχουμε, Συγκοινωνίες δεν έχουμε... Κατά τα λοιπά αγοράζουμε φρεγάτες και μαχητικά ακριβότερα απο όλους. Και αφού τ'αγοράζουμε, ελάχιστα χρήματα αποδίδονται στην οικονομία της χώρας απο αντισταθμιστικά οφέλη. Ούτε καν αυτό δεν κάνουν οι ηλίθιοι. Κατά τα λοιπά έχουμε ακόμα εκατοντάδες επιτροπές αμφιβόλου λογικής με υπερβολικούς μισθούς σε ημέτερους. Έχουμε χιλιάδες υπαλλήλους της πίσω πόρτας, άεργους και αργόμισθους. Και δεν έχουμε ΚΡΑΤΟΣ!  

Ο Γιωργάκης είχε δηλώσει με στόμφο πριν τις εκλογές οτι η περικοπή μισθών θα μειώσει την αγοραστική δύναμη των πολιτών που με τη σειρά της θα βυθίσει την αγορά σε μεγαλύτερη κρίση.

Ο Γιωργάκης είχε δηλώσει οτι λεφτά υπάρχουν.

Δεν υπάρχει σωτηρία λοιπόν όταν οι Έλληνες συνεχίζουν να στηρίζουν αυτούς που τους έφτασαν σε αυτό το χάλι.

Ειλικρινά, δεν ελπίζω σε τίποτα εφόσον ΕΜΕΙΣ δεν αντιδρούμε κάθε φορά που μας παραχωρούν το δικαίωμα της αντίδρασης. 


Αφού δεν κάνουμε ούτε αυτό τότε πως περιμένουμε μια πραγματικά λαοφιλή διακυβέρνηση; 


Ασελγούν στο τσέπη σας και στο μυαλό σας πατριώτες και σεις συμφωνείτε σε όλα. 


Αν εσείς είστε πατριώτες τότε ο Εφιάλτης θα έπρεπε να αποτελεί τον εθνικό μας ήρωα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:


'Ερχόμαστε απο μια σκοτεινή άβυσσο. Καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο. Το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η επιστροφή. Ταυτόχρονα το ξεκίνημα κι ο γυρισμός. Κάθε στιγμή πεθαίνουμε. Γι αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της ζωής είναι ο θάνατος. Μα κι ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η προσπάθεια να δημιουργήσουμε, να συνθέσουμε, να κάμουμε την ύλη ζωή. Κάθε στιγμή γεννιούμαστε. Γι΄ αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της εφήμερης ζωής είναι η αθανασία.'