Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Θέλω τη μπύρα σας




Βρε δεν πάτε σε κάνα ταβερνίδιο να τα πείτε έτσι παρεάκι που είστε; Τι σίχαμα είναι αυτό πια με όλους τους αυτόκλητους δημοσιογράφους, οικονομολόγους, συνδικαλίστες της BMW και άλλους τυχαίους.



'Θέλω την πείρα σας'. Πάρε τη μπύρα μου και ούστ απο δώ.

Κλεισμένοι δρόμοι απο wannabe δημόσιους υπαλλήλους-αγρότες,κλεισμένοι δρόμοι απο κατολισθήσεις, κλεισμένοι δρόμοι απο διόδια, κλεισμένοι δρόμοι απο τον καθένα. Ότι του φανεί του λωλοστεφανή! Από τη στιγμή που άρχισα να ψιλιάζομαι τον κόσμο τούτο εδώ και 25 χρόνια δε θυμάμαι τίποτα άλλο πέρα απο απεργούς, ετσιθελισμό στη διαδικασία της απεργίας, τραμπούκους ένθεν κακείθεν και βουλευτές-πρώην συνδικαλιστές να εχθρεύονται αυτούς απο κάποτε προάσπιζαν.

Ούστ ρε κωπρόσκυλα. Παλι εμείς θα πληρώσουμε τη νύφη;



ΥΓ. Σε όσους τζάμπα μάγκες, που δε δούλεψαν ποτέ και έμαθαν να κερδίζουν φράγκα απο τον κόπο των άλλων: σταματήστε να μιλάτε για εκατομμύρια λες και είναι στραγάλια. Είναι κόποι των πολιτών που φορολογούνται και όχι επιδοτήσεις στη τσέπη σας. Αμοιβάδες.

2 σχόλια:

tiktos είπε...

Δεν μπορώ να βρω το βίντεο με τον Πρωτόπαπα, τότε που είχε μουστάκι και ήταν συνδικαληστής,την στιγμή που αποχωρεί από γραφείο υπουργού επειδή άργησε 5 λεπτά να τον δεχθεί

Μύριος είπε...

Από συνδικαλΗστής μας προέκυψε και αυτός πολιτικός. Και δεκάδες άλλοι. Πτώματα αδερφέ...


'Ερχόμαστε απο μια σκοτεινή άβυσσο. Καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο. Το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η επιστροφή. Ταυτόχρονα το ξεκίνημα κι ο γυρισμός. Κάθε στιγμή πεθαίνουμε. Γι αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της ζωής είναι ο θάνατος. Μα κι ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η προσπάθεια να δημιουργήσουμε, να συνθέσουμε, να κάμουμε την ύλη ζωή. Κάθε στιγμή γεννιούμαστε. Γι΄ αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της εφήμερης ζωής είναι η αθανασία.'