Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Μαλάκας, αυτός ο γνωστός



Ξανά και ξανά θα το βλέπουμε εις τον αιώνα τον άπαντα: τους γνωστούς μαλάκες που πάνε στο γήπεδο για να παίξουν ξύλο. Για να βροντοφωνάξουν πόσο κοπρόσκυλα είναι, πόσο πανηλίθια ζώα είναι αυτοί, οι κατά τα λοιπά απόγονοι του Σωκράτη και του Παρμενίδη.

Έπαιξαν ξύλο οι οπαδοί του Άρη με αυτούς του ΠΑΣ στα Γιάννενα γιατί, λέει, κάποιοι λακαμάδες προσπάθησαν να βουτήξουν ένα πανό των πρώτων. Και οι πρώτοι, άντρες με μεγάλες μπάλες μπούκαραν στο γήπεδο, πλάκωσαν πέντε-έξι παλικαράδες με επίσης μεγάλες μπάλες και η πορεία αυτής της ιστορίας κατέληξε ως συνήθως σε γενικευμένο κλωτσομπουνίδι.

Στην Καβάλα, κάποιοι άλλοι μαλάκες έπαιξαν ξύλο με τα ΜΑΤ μέσα στην πόλη. Μετά έπαιξαν ξύλο με τους οπαδούς της Καβάλας. Στα πλάνα της τηλεόρασης μάλιστα, ένας αρχιψωλαράς κοπανάει έναν μεγαλοπάπαρο με φωτοβολίδα. Τα καθίσματα που φεύγουν εκατέρωθεν είναι πταίσμα ασφαλώς.

Κλασική περίπτωση του αιώνιου, ανεπανάληπτου μαλάκα οπαδού που θεωρεί το κασκόλ προέκταση του πέους του και τη νίκη της ομάδας επιβολή στα άλλα αρσενικά, λες και θα γαμήσουν νωρίτερα κάποιο (άτυχο) θηλυκό. Ένας θεός ξέρει τι σκατά κουβαλάνε όλοι αυτοί στη γκλάβα τους. Να πείς οτι το προϊόν που χρηματοδοτούν είναι υψηλής ποιότητας να δεχθείς κάνα δυο σφαλιάρες,μόνο και μόνο γιατί σε μια κοινωνία σε σήψη, οι μαζικές εκδηλώσεις μπορεί και να ξεφύγουν ως ένδειξη αντίδρασης. Αλλά η μαζική χαζομάρα που επικρατεί για την κωλόμπαλα και τα εκατομμύρια που κερδίζουν κάποιοι μάγκες τη στιγμή που στην Αϊτή πεθαίνουν σαν τα σκυλιά χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη τους είναι άνευ προηγουμένου.


Καληνύχτα μαλάκα, η ζωή έχει πλάκα (sic).

3 σχόλια:

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Ω, ρε Μύριε, προσυπογράφω.
Το έχω ξαναπεί, ας τους κλείσουν μια αρένα να αλληλοσκοτωθούν.
Στο διάολο πια με το κάθε πνευματικά ευνουχισμένο στρατιωτάκι.
Κυριακή πουλάει μαγκιά στο γήπεδο, Δευτέρα στήνει κώλο στο αφεντικό.

tiktos είπε...

ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

So I quite simply point out you actually establish a few excellent points and I will submit a variety of thoughts to add to soon


'Ερχόμαστε απο μια σκοτεινή άβυσσο. Καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο. Το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η επιστροφή. Ταυτόχρονα το ξεκίνημα κι ο γυρισμός. Κάθε στιγμή πεθαίνουμε. Γι αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της ζωής είναι ο θάνατος. Μα κι ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η προσπάθεια να δημιουργήσουμε, να συνθέσουμε, να κάμουμε την ύλη ζωή. Κάθε στιγμή γεννιούμαστε. Γι΄ αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της εφήμερης ζωής είναι η αθανασία.'