Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2010

Αμόλα ΚαλούμπαΦοβερό;

Μπα. Αναμενόμενο. Σύμφωνα με το Βαρόμετρο του Σκαϊ το ΠΑΣΟΚ είναι 16 καί μονάδες μπροστά απο τη ΝΔ με ένα τρομακτικό ποσοστό κοντά στο 48%. Η μπούρδα της καταλληλότητας δείχνει Γιωργάκη με το ίδιο σχεδόν ποσοστό και Αντωνάκη κάπου στο 26%.

Σιγά τα ωά σύντεχνε.Το είχαν επισημάνει απο την επομένη των εκλογών, οι πασόκοι κέρδισαν για τα επόμενα 8 τουλάχιστον χρόνια και θα παραμείνουν μπροστά μέχρι να κάνει αυτοκάθαρση η γαλαζοαίματη παράταξη του μακεδονικού χαλβά-Κωστάκη. Ο Αντωνάκης έχει να αντιμετωπίσει τόση σκατίλα που και ο Βέγγος στον Αχόρταγο θα ήθελε πολλές χαβούζες για να την αδειάσει.

Γαμώ. Τέλεια. Οι κλέφτες του εκσυγχρονισμού έγιναν σε 6 χρόνια 'ελπίδα' με ολίγη πρασινάδα. Και σε 10 χρόνια οι σκατόσχημοι της νέας διακυβέρνησης θα γίνουν η 'φιλελεύθερη' φωνή του λαού. Για τους αριστεροδεξιούς φασίστες του ΚΚΕ και του ΛΑΟΣ ούτε λόγος, οι ασύχρονοι επαναστάτες του ΣΥΝθλίβομαι δε, θα μοιραστούν σε ομάδες των δύο για να ξαναενωθούν σε ομάδες των τριών.

Και έτσι θα συνεχίσει να πετάει ο χαρταετός του κοινοβουλευτισμού 'μας' (sic) εις τον αιώνα τον άπαντα. Όσες Καθαρές Δευτέρες και αν περάσουν η αυτοκάθαρση του συστήματος θα περιλλαμβάνει φρου φρου, σερμπατίνες και διάφορες καρναβαλλικές στολές που θα αποκρύπτουν τη βρώμα των μασκαράδων-πολιτικών. Εννοείται πως απο χαλβάδες άλλο τίποτα, να φάνε και οι κότες.

Αμήν.


Απο μακεδονικό χαλβά-Κωστάκη σε πράσινο χαλβά-Γιωργάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

'Ερχόμαστε απο μια σκοτεινή άβυσσο. Καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο. Το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η επιστροφή. Ταυτόχρονα το ξεκίνημα κι ο γυρισμός. Κάθε στιγμή πεθαίνουμε. Γι αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της ζωής είναι ο θάνατος. Μα κι ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η προσπάθεια να δημιουργήσουμε, να συνθέσουμε, να κάμουμε την ύλη ζωή. Κάθε στιγμή γεννιούμαστε. Γι΄ αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της εφήμερης ζωής είναι η αθανασία.'